In memoriam Dorian Cosijnse, directeur CCA

28 maart 2022

Tot ons verdriet en met diepe verslagenheid melden wij u dat onze CCA directeur, Dorian Cosijnse, plotseling is overleden.

Verlies

Zij was zaterdagmiddag betrokken bij een auto-ongeluk op de weg van Kaabong naar Napak en is daarbij om het leven gekomen.

Het is moeilijk voor ons om dit plotselinge verlies te bevatten. Op zondagmiddag zijn we bij de familie van Dorian geweest om met elkaar te huilen, elkaar te troosten en onze herinneringen aan Dorian te delen.

Onze gedachten en medeleven gaan als eerste uit naar Dorians’ familie. Wij wensen hen Gods kracht om dit grote verlies te dragen. Het troost de familie om te bedenken hoeveel Dorian in haar leven voor de kwetsbare kinderen in Oeganda heeft betekend.

Onze kinderen

Deze boodschap zal hard aankomen bij veel van onze kinderen. De meeste kinderen kenden Dorian persoonlijk erg goed. We denken aan hen. Wij bieden steun aan de CCA staff members en partners in Oeganda om dit grote verlies te dragen en zullen hen niet laten vallen.

Hoe wij verder moeten met het vele en mooie werk dat Dorian heeft gedaan, weten wij op dit moment nog niet, maar dat we ermee doorgaan staat voor ons vast. Dorian zou dat beslist hebben gewenst.

Met vriendelijke groet,

Bestuur van Child Care Africa Foundation

Namens deze,
Wim van Welzen, voorzitter

Lees ook: