Hongersnood

21 november 2022

Zoals je wellicht in onze social media hebt gelezen hebben we de afgelopen periode extra tijdelijke acties opgezet voor de hulp met betrekking tot de hongersnood in Karamodja. De sponsorkinderen hebben hiermee extra voedsel gekregen. Hiermee hebben we snel kunnen helpen toen dit nog niet door andere organisaties werd opgepakt

Rehabilitatie

21 november 2022

In het rehabilitatie programma hebben we een app in gebruik genomen die de medewerkers in het veld nu nog makkelijker maakt om te omschrijven waar we de gehandicapte kinderen mee kunnen helpen, wat de behandeling is die ze al hebben ondergaan en die ze nog moeten ondergaan. Dit maakt het makkelijker om kinderen nog sneller te kunnen helpen.

We stellen graag voor: Frank van der Maas

21 november 2022

Frank van der Maas is vanaf september 2022 bij CCA gestart als parttime coördinator Rehabilitatie. In zijn rol zal hij de hulp aan kwetsbare kinderen met een handicap binnen ons rehabilitatie programma gaan coördineren en de partners ter plaatse begeleiden. 

Scolarship programma

21 november 2022

Na een twee jaar lange sluiting van de scholen vanwege corona mochten tot onze opluchting de scholen in september weer starten in Oeganda. De kinderen zitten dus al weer even op school.

Bestuursreis Oeganda

21 november 2022

In juli 2022 hebben drie leden van het bestuur (Wim, Edwin en Willy) samen met Adinde onze sponsorkinderen en partners in Oeganda bezocht.