Mija den Hartog gestart als bureaumanager voor CCA

6 april 2023

Per 1 april jl. is Mija dan Hartog gestart in de functie van bureaumanager voor onze Stichting Child Care Africa.

In deze functie verzorgt Mija (twee dagen per week) de coördinatie van het werk in de stichting, zoals vergaderingen voorbereiden, rapportages verzorgen, relatiebeheer van grote donoren en vertegenwoordiging van de stichting naar partners in Nederland en Afrika. Daarnaast zal Mija werkbezoeken aan Afrika brengen om de verrichtingen van CCA en haar partners op locatie te beoordelen.

Mija werkte eerder gedurende 5 jaar voor de stichting Woord & Daad en deed hier uitgebreide ervaring op met sponsorprogramma’s voor kinderen in Afrika, Azië en Midden-America, fondsenwerving en het onderhouden van contacten met partnerorganisaties. Ook woonde en werkte Mija samen met haar man en kinderen voor een periode van 7 jaar in Indonesië vanuit de stichting Oikonomos. We zijn dan ook blij en dankbaar dat Mija het CCA-team in Nederland komt versterken. Haar kennis en ervaring zorgen voor een solide basis binnen de organisatie, wat ons in staat zal stellen CCA verder uit te bouwen. 

Mija is, net als een aantal andere medewerkers die in Nederland voor CCA werkzaam zijn, in dienst van WVS Holding. Deze medewerkers worden zonder doorbelasting van kosten gedetacheerd bij CCA. Dit zorgt ervoor dat alle donaties aan CCA voor 100% in Afrika besteed worden. CCA betaalt geen salarissen/kostenvergoedingen aan bestuursleden of kantoorhuur in Nederland.

Lees ook: