We stellen graag voor: Elias en Iris Okiror

17 februari 2023

Enkele maanden na het tragische auto-ongeluk (26 maart 2022) van onze directeur Dorian Cosijnse begon het Bestuur van Kinderopvang Afrika aarzelend om zich heen te kijken naar iemand die Dorian zou kunnen opvolgen.

Dat was een moeilijk proces, om iets te doen wat je je nooit had kunnen voorstellen en wat je eigenlijk niet wilt doen. Dat is ook de reden dat het even heeft geduurd. We wisten dat we verder moesten, omdat onze kinderen in Afrika aandacht nodig hebben en omdat wij als bestuur de lokale operaties niet kunnen leiden zoals ze zouden moeten worden verzorgd.

We zijn blij dat we onlangs een overeenstemming hebben bereikt met Elias en Iris Okiror om zich aan te sluiten bij Child Care Africa. Samen zullen zij de functie van coördinator studiebeurs programma bekleden. Ze wonen in Soroti, Oeganda en zullen af ​​en toe naar Nederland komen. We heten hen van harte welkom in de CCA-familie en samen zullen we hard werken om onze steun aan wezen en kwetsbare kinderen in Karamoja voort te zetten en te verbeteren.

Lees ook: