WVS medewerkers lopen ommetjes voor CCA!

31 mei 2021

WVS Consulting, een holding van 9 bedrijven in Gouda e.o., is verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van onze inkomsten. Daar is CCA natuurlijk bijzonder trots op! Mede dankzij WVS kunnen 188 kwetsbare kinderen naar school en hebben zij toegang tot gezondheidszorg, bescherming en goede begeleiding. 15 kinderen worden veilig opgevangen in pleeggezinnen of opvangfaciliteiten. Daarnaast hebben wij al 35 kinderen met een handicap specialistische zorg kunnen bieden. De maand juni staat bij WVS in het teken van CCA! Tijdens de actiemaand wordt CCA breder onder de aandacht gebracht bij medewerkers en relaties.

Ommetje voor CCA-competitie

Met de ‘Ommetje voor CCA-competitie’ haalt WVS op een sportieve en collegiale manier geld op voor CCA. Wellicht ben je bekend met het begrip ‘ommetjes’. Dit is een initiatief van de Hersenstichting en stimuleert mensen om dagelijks één of meerdere korte wandelingen te maken van minimaal 20 minuten (een zogenaamd ommetje). De medewerkers doneren 1,- euro per gewandeld Ommetje. De donaties van de top-3 wandelaars worden verdubbeld door WVS. Daarnaast kunnen de medewerkers geld inzetten op de beste wandelaar, in de zogenaamde Ommetjes-poule. Voor de winnaars heeft CCA leuke prijsjes klaarliggen…

Tijdens de actiemaand ontvangen de deelnemers via Whatsapp leuke updates over de projecten van CCA én natuurlijk de tussenstanden van de Ommetjes-competitie en de poule.

Namens CCA alvast hartelijk dank voor jouw sportieve bijdrage!

Ook een CCA actiemaand organiseren bij jouw bedrijf?
Neem contact met ons op!

Lees ook: